Verzorgd jouw bevalling in

bevalling

Je hoort het elke aanstaande moeder wel zeggen: ik wil er mooi uitzien tijdens de bevalling. Echter gebeurt het keer op keer weer dat zodra de bevalling begint, alle wensen op de schop worden gegooid en het enige wat telt comfort is. Dit is natuurlijk meer dan logisch, aangezien een bevalling natuurlijk niet niets is. Echter zijn er toch enkele moeders die er ondanks de pijn, mooi uit willen zien. Zodra het op het moment van de bevalling zelf niet lukt om dit te verwezenlijken, is het misschien een optie om iets meer tijd in de voorbereiding te stoppen.  

Vluchttas 

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je een goede vluchttas inpakt. In deze tas, of eventueel zelfs koffer, zal alles zitten wat jij denkt nodig te hebben tijdens en na je bevalling. Denk hierbij aan luiers, een setje kleding voor de baby, kleding voor jezelf en een fijne toilettas. Ondanks dat het inpakken voor een bevalling voor een aanstaande moeder vaak als lastig wordt ervaren, zijn er tegenwoordig veel artikelen die je helpen hierbij. Op die manier zorg je ervoor dat je niets vergeet. Zo vergeet je namelijk niet jouw favoriete volumizing shampoo die je mee moet nemen als je plots toch een extra nachtje moet blijven in het ziekenhuis. Als je namelijk langer moet blijven, is niets zo fijn als zoveel mogelijk dingen om je heen hebben die je aan thuis doen herinneren.  

Verzorging en uitrusten 

Naast het inpakken van een vluchttas is het belangrijk dat je goed uitgerust de bevalling ingaat. Denk hierbij aan een goede nachtrust in de laatste weken tot je bevalling en zo nu en dan een momentje om jezelf even goed te verzorgen. Denk hierbij aan een avondje in bad gaan met een heerlijke badolie en vervolgens een goede verzorging voor je haar met een leave in conditioner. Op die manier zorg je ervoor dat je verzorgd en uitgerust je bevalling ingaat, waardoor je de pijn misschien al een stapje voor bent.  

bevalling
Neem conditioner mee!

Als laatste is het belangrijk om te onthouden dat een bevalling nooit gaat zoals je wilt. Zeker als het de eerste keer is, zal je merken dat al je plannen misschien niet zo lopen zoals je had gewild. Daarom is het belangrijk om tijdens de bevalling vooral naar je lichaam te luisteren. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*